Protest tegen afbraak Chinese moskee

Honderden moslims hebben in het noordwesten van China strijd geleverd tegen de oproerpolitie om de afbraak van een moskee te voorkomen. Volgens plaatselijke bronnen werden daarbij vrijdag twee mensen gedood en minstens 50 anderen verwond. De Chinese autoriteiten laten moslims toe enkel te bidden in de door de communistische partij toegestane en gecontroleerde moskeeën. Dat meldt Knack.be.

De politie ontkent dat er doden zijn gevallen, maar bevestigde het incident. De moskee werd uiteindelijk toch afgebroken. Volgens mediaberichten in Hongkong waren vrijdag een duizendtal politieagenten samengestroomd om de door de communistische autoriteiten als “illegaal religieus gebouw” omschreven moskee te laten afbreken. Enkele honderden dorpsbewoners boden verzet. Minstens 80 mensen werden opgepakt. Bron/ Lees verder: Knack.be.

Moskee

33 REACTIES

 1. @Azidan

  China onder handen nemen?? wat een onwetendheid. Het is de opkomende supermacht, het enige land dat amerika zou kunnen breken. Ik ben er trots op dat er broeders daar opkomen voor hun rechten maar ik zie china niet als anti-islam. De balans is weg in de wereld misschien dat china die balans kan terugbrengen, ik hoop in voordeel van de Palestijnen die als kinderen met lucht tevreden worden gehouden en onderdrukt worden.

 2. Taza neem hem niet serieus, hij is de Berber Führer, hij haat arabieren en is tegelijkertijd pro Saudi Arabie, pro VS, anti-Iran, die keren heeft ze niet allemaal op een rijtje. Hij is een gestoorde Berbernationalist en je weet hoe een gewone berber denkt en doet, laat staan een nationalist!!!!!!!!!!!!!!

  Berbers zijn een gestoord volkje man…

 3. @Khalid, jij ben zeker erg slim voor een bastaard (mix van Berbers, Arabisch, Joods en Europees bloed)racist.
  @Taza, China is anti-Islam (tegen elke religie), hoop dat China nooit de macht krijgt…

 4. Nadia, het verbaasd me dat je hier mag komen typen van je familie, berbermeisjes horen normaal gezien de hele dag in de keuken te zitten tot ze gaan slapen en het huis properkuisen. Het is een wonder dat jij als berberse ook op het internet mag komen koester dat en verspil je tijd niet aan nonsens, want ik ben een pure volbloed arabische paard en zeker geen bastaard, berbers zijn bastaarden, berbers zijn gemixt met joden, fransen, byzantijnen, romeinen, grieken, portugezen, spanjaarden en andere bastaardvolkeren. Arabieren mixen nooit met anderen dan Arabieren zelf.

  ps: Nadia waarom trouw je niet met de BerberFührer Azidan, jullie vormen samen een mooi koppeltje echt waar…

  Les apaches du Maroc, jullie zijn toch een Godsvreemd volkje walahi…

 5. @Khalid…moet ik nu gaan schelden…hahahaha…Je zou volgens mij graag met mijn leven willen ruilen, zielig hoopje. Wel zielig dat je een hokjesmentaliteit hebt, ik heb Amaizgh, Arabische en Europese familieleden maar ik respecteer en laat iedereen in zijn waarde. Dit is iets wat jij niet kent (Bastaard). Ik ken Arabieren (de echte uit het midden oosten !!)en die kijken met veel respect naar Amazigh mensen. Ga maar wat boeken lezen……..

  De echte Arabieren zitten in SA dat weet iedereen

 6. Nadia

  Hoe kom je erbij dat china anti-islam is?? of anti geloof? China is anti separisten(de islamitische provincie die onafhankelijkheid wil), net als dat marokko anti (berber)separisme is . Ik zeg dat de machtseenwicht volledig weg is waardoor nep landen als israel kunnen doen wat ze willen en amerika oorlog kan voeren tegen wie het wil. Een machtig china kan dat eenwicht herstellen

  Ik vind het zwak van je dat je gelijk over ouders begint en bastaard enz, heel zwak, een gebrek aan intelligentie denk ik Nadia

 7. Kunnen jullie ook normaal en respectvol met elkaar discussieren a.u.b. jullie glijden weg van het nieuws waar het hier omgaat.
  Maarja heb in Marokko gewoond en moet zeggen de berbers en de arabieren zijn allen marokkanen en hebben geen problemen met elkaar.

 8. @Taza, Gebrek een intelligentie….vind jij het normaal wat Khalid over Berbers schrijft? Dat getuigt volgens jou dan wel van intelligentie.

  Islam is een religie en Berbers een volk…je haalt deze twee door elkaar. Ik heb jaren gewerkt voor een Chinees bedrijf en geloof mij maar dat men in China hard op treedt tegen elke religie, Islam, Christendom, Boedisme etc…. hoort niet volgens hun leer (communisme (Mao).

  Kijk maar wat China nu in Afrika doet…landbouwgrond heel goedkoop opkopen en de lokale boeren mogen verhongeren samen met hun gezinnen, bijv. Mali. Ben blij dat er in Marokko tegenwoordig wetten zijn die voorkomen dat buitenlanders grote lappen landbouw grond kunnen opkopen.

  @Karim, Inderdaad in Marokko hebben Marokkanen meer respect voor elkaar…wordt misselijk dat bij elke discussie Berbers/Arabieren bij worden betrokken.

 9. @nadia

  maar khalid refereerde niet op die manier aan jouw ouders, door bijvoorbeeld jou bastaard te noemen.

  de berber/arabier discussie is een discussie die absoluut gevoerd moet worden zolang er imbicielen zijn die met die groen gele insectenvlag blijven zwaaien. Marokko is een land met 1 vlag namelijk de rode met groene ster.

  Mijn hoop op wereldmacht china zit m in de minder vrienschappelijke banden die china heeft met israel, waardoor ik hoop dat de situatie voor palestijnen in de toekomst verbeterd. De haat van amerika jegens moslims zie ik ook niet in china, al bij al een hoopvollere toekomst

 10. Hahah Nadia, mijn leven willen inruilen voor een onderdrukte berberse huismeid, nee dank u! Ik weet hoe die Berbers leven zelfs een Koe leeft beter!

  @Taza goed gezegd broede, berbers halen er vroeg of laat altijd je ouders bij, maar 1 ding wil ik er wel bij zeggen wij hebben niet enkel 1 vlag, wij hebben ook de groen rode zwarte vlag, de vlag van de Arabieren niet vergeten ook dat is onze vlag, wij dragen die vlag van Irak tot Marokko tot Jemen (zelfde kleur als de Palestijnse vlag)! Laat die apaches maar zwaaien met die vlag ze doen het namelijk allemaal, fuck hun! Wat kan mij het schelen wie met welke vlag zwaait, het veranderd niets, het is hun achterlijkheid die mij stoort, die typische berberse achterlijkheid. Helaas is de meerderheid zo bij hun..

  En we hebben in Marokko ook te maken met arabische seperatisme hoor, er zijn arabiere die een republiek willen in marokko en ook de sahrawies van de polisario, die zijn diegene die de staat hard aanpakt, er zijn geen echte berberseperatisten in Marokko (gelukkig maar) maar wel veel berberracisten die moeten hard aangepakt worden, geef ze desnoods de doodstraf wat mij betreft!!

 11. Bovendien China is zeer zeker anti-islam de islamitische minderheid in China word zwaar onderdrukt niet vanwege seperatisme, maar vanwege geloof ook in, het binnenland van china worden moslims gediscrimineerd, China is goed met moslimlanden vanwege de handelscontracten en geld, dus enkel als het hun iets opbrengt..

 12. khalid is de partij PVV niks voor jouw, want je kraamt echt onzin uit je hebt er totaal geen verstand van je doet of je er verstand van hebt, maar heb je dat met je eigen ogen gezien of gevolgd of heb je je geschiedenis les gehad op de camping met een borrelnootje en een biertje erbij.

 13. deze man koestert diepe haat jegens berbers,zijn mening is daardoor niet objectief, daar distantieer ik me wel van. maar misschien zijn ervaringen?

  Elmohim Marokko is 1 marokko en we zijn om te beginnen moslims, dat is mijn mening

 14. Vraag me af watvoor ervaringen hij dan heeft met berbers ben zelf van arabische afkomst maar heb totaal geen problemen met berbers of wie dan ook.
  Ik zeg dat ie onzeker is en last heeft van een identiteitscrisis en natuurlijk aandacht wilt.
  Doet me nog steeds denken aan een pvv aanhanger alleen in een getinte vorm.

 15. Ik haat Berbers niet, ik kan niet tegen hun achterlijke mentaliteit, dat is iets helemaal anders. Ik vertrouw geen Berbers, ik zie ze als een gevaar voor de Marokkaanse eenheid, dat geef ik eerlijk toe, jullie zullen me ooit wel begrijpen, Berbers (meerderheid) zijn gewoonweg niet te vertrouwen, je kunt ze alles geven noch zullen ze het ooit genoeg vinden, want diep van binnen haten ze allemaal Arabieren, willen ze ons de zee indrijven en willen het liefst een onafhankelijke berberrepubliek, ooit zullen jullie mij begrijpen. Taza ik wist niet dat jij zo’n verrader was aan de Arabische zaak, a cobardi, laffaard!!!!!!!!!!! Lang leve de Arabische vlag, de Marokkaanse vlag en mijn Arabische Marokko!

 16. Khalid, je hebt issues, zoek een psychiater. Arabische vlag?? waar heb je het over?? je predikt haat en mijn punt was juist dat we allemaal 1 zijn maar dat het arabisch nou eenmaal de 1e taal is, maar iemand sec haten omdat ie berber is gaat me te ver. Er zijn ook goede broeders. Ik heb zoiezo niks met die misdaadoliesheikhs uit het middenoosten dan liever mn berberbroeder uit marokko. een kwart marokkanen is arabisch de rest is berbers dat zijn de feiten en anders moet je wikipedia bekijken. Laf?? weet je wat laf is, achter een pc mede Marokkanen zo afzeiken om hun etniciteit zonder echte argumenten behalve je bullshit arabische vlag, dat is laf Ik ben arabier en ik ben er trots op maar ik spuug op de sauouds en de andere arabische misdaadfamilies die de islamitische wereld naar de afgrond hebben geleid. Khalid je praat regelrechte onzin en ik denk dat dat komt door een traumatische ervaring met berbers, sorry maar die heb ik niet. Haat spuwen veilig met je pukkelhoofd achter de pc DAT IS PAS LAFHEID

 17. Jéh Laffaard, je haat je eigen Arabische roots, je haat je eigen Arabische vlag, je haat de Marokkaanse vlag, je haat je eigen land, je bent een landverrader, het is onze taak als arabieren om de berbers onder hoede te houden om Marokko voor eeuwig stabiel te houden a laffaard!!!!!!!!!

  Je bent niets anders dan een slijmbal bij berbers, je slijmt zo hard omdat je bij hun wilt horen ze3ma wat arabische trots, arabieren uit het midden oosten en wij zijn één a cobardi!!!!!!!!

  En de Arabische vlag is ook onze vlag a laffaard!!!!!!!!!!!

  Jij bent niets anders dan een verrader, een landverrader en een verrader van de arabische zaak, baathisme en nasserisme for life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAGDAD TOT RABAT, one UMMAH AL ARABIYA!!!!!!!! FUCK THE TRAITORS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  FUCK JULLIE ALLEMAAL NEP ARABIEREN SLIJMBALLEN BIJ BERBERS I’m OUT, IK BEN HIER WEG A VERRADERS!!!!!!!

 18. Idiote Arabische nationalistische ratten, vroeger werden er kotte metten gemaakt met jullie door berbers hier, jammer genoeg komen ze niet meer nu hebbe de arabische nationaliste deze forum overgenomen, Azidan, rifeno, asousi, azro, nadia, Rifleeuw, soessievrai, arifie enz kom terug uit jullie hollen en verdedig de berbers hier want het is nodig!!!

 19. @Rachid
  meskien, n schreeuwende in de woestijn ben je geworden wella, ik ben geen arabisch nationalist maar ik denk wel dat jij alle arab marokkanen bedoelt
  Ik ben geen rat, want ik hoef niet in de schaduw de trots voor mijn land(en mijn cultuur) te verbergen of in nederland stiekem te gaan zwaaien met een groengele insectenvlag, ik weet in ieder geval dat ik met mijn darija in heel marokko terecht kan, overal kan ik communiceren elhamdoelillah, mijn vlag is de vlag die ik bij de marokkaanse grens tegemoet rij, en in mijn taal is het volkslied dus elhamdoe lillah. ratten zijn jullie die hier vol misplaatste trots praten over een beschaving die al 1000 jaar geleden gemarginaliseerd is .

 20. Taza n’Tagna je mag op mijn lul zitten vuile arabische nationalist, ik ben trots op mijn beiden vlaggen, die trouwens door berbers in heel Marokko gedragen en geheven worden, de berbervlag komt zelfs op de berberse marokkaanse staatszender (in youre face!)! met darija kan je niet in de rif, souss en atlas en zelfs in de sahara begrijpen ze je niet met die taal, ik haat arabieren niet, mijn vrouw is een arabische a arabische nationalistische rat, volkslied en vlag van marokko is trouwens gemaakt door Lautey de homosexuele Franse resident generaal van Marokko, maar dat maakt niet uit, ik hou van mijn volkslied, land en vlag, de hele marokkaanse cultuur is berbers zelfs de naam marokko is een berbernaam, zelfde met de recepten, de kledij alles; De arabische cultuur is eigen aan het midden oosten en bestaat niet in noord afrika, al heb ik respect voor mijn arabische broeders ik heb geen respect voor arabisch nationalistische ratten zoals jij en je vriendje khalid. Trouwens 1000 jaar geleden gemarginaliseerd meen je dat nu Ratje? Meerderheid van de Marokkaanse bevolking zijn berbers chleuh alleen al zijn met 10 miljoen en die spreken allemaal berbers, zoek het maar op, wat heb je daarop te zeggen Ratboy. Een gore roggel in jouw gezicht a vuile arabische nationalistische facist, ik wens je inchallah een hartaanval toe, jij en al die andere arabische nationalistische facisten, vuile berberhater lahinher taboendjemakoem allemaal één voor één, vuile hoerenzonen. Marokko is Berbers voor altijd en altijd, wij zijn de meerderheid en wij krijgen steeds vaker en vaker ons zin el hmdll, allah el watan al malik! en nu kowed a misnerkehba, ik ga niet in discussie met vuile smerige arabische nationalistische facisten, taboendjemakoem allemaal hoerenzonen!!

 21. trouwens hoerenzoon mijn reactie was niet eens tegen jouw gericht a arabische nationalistische Rat, maar naar khalid, blijkbaar voelde je je meteen aangesproken hé Ratboy? Je hebt jezelf ontmaskerd als een echte berberhater, een ware arabische nationalistische facist, taboendjemak a misnerkehba en nu game over hoerenzoon, heb geen zin in zinloze discussies…

 22. @Rachid
  dit zijn de feiten: we vielen binnen 1200 jaar geleden, verkrachtten jullie moeders zusters en dochters dus zoiezo is n deel in jou arabisch, realiseer je dat gewoon en geef dat toe. behalve dat werden jullie papas in de jaren 60 en 70 massaal naar europa gestuurd om in vieze fabriekjes te werken terwijl jullie mama’s heerlijke ongeremde vaginale en anale(liefhebberij van riffijnse vrouwen) sex met arabieren hadden. Daar kwamen dus bastaardkinderen als jij uit voort. het grappige is dat als die mannen terugkwamen na jaren had de vrouw ineens een baby, en werd de arme mannen wijs gemaakt dat het restsperma was van 3 jaar geleden. daarom zijn er veel berberse hoerenzonen als jij hier snap je, allemaal gefrustreerd en geflipte jongens die nergens komen door het valse bastaardbloed wat door ze heen vloeit.

 23. @Rachid

  A thawmat, als mens, als moslim en als Amazigh moet je boven dieren als Khalid en Taza staan.
  Je moet er niet naar luisteren, kijken of een gesprek/discussie mee aangaan.

  Khalid en Taza zijn het perfecte voorbeeld van waarom de hele wereld de Arabieren haat.
  Zoals ze elkaar verbaal te lijf gaan in de bovenstaande discussie, laat ook meteen zien waarom de Arabieren onderling ook als beesten te keer gaan.

  Je hoeft je niet aangevallen te voelen door zulke dieren of te verdedigen tegen zulke dieren.
  Want in tegenstelling tot volwaardige mensen hebben dieren geen hersenen, maar een instinct.
  Dit instinct ter grootte van een boon, vertelt ze dat ze moeten drinken als ze dorst hebben, eten als ze honger hebben en ne**en wanneer ze geil zijn.

  Ze kunnen zo een dierenserie over ze maken en uitzenden bij discovery channel.

 24. het enige dier hier ben jij riffeno, zowel jij als die flikker khalid mogen mn arabische ballen likken stelletje faggerts, jullie dochters en zussen worden op hoog cathrijne door negers gepakt en jullie kunnen niks doen. a fockin bernberapen, ik kom niet uit de bergen hoor fockin bergaap. Hassan 2 had jullie motherfuckers moeten uitroeien

 25. @taza je stamt af van de hoer van babylon (de grootste hoer in de geschiedenis van de mensheid) heel je voorouders waren niets anders dan hoeren, jij komt van een hoerenfamilie, daarom ben jij ook een hoer, snap je nu uw roots? kowed nu a vuile arabische hoerenzoon, weld el kelb ol kelba a woestijnrat

 26. Taza zei ‘Hassan 2 had jullie motherfuckers moeten uitroeien’

  Nu bewijst taza de berberhater zijn ware aard die hij de hele tijd probeerde te verbergen achter ‘wij zijn allemaal marokkanen” een zin die heel typisch is voor arabo nationalisten en racisten maar vroeg of laat komt hun ware aard altijd uit!!! Taza is een voorstander van een genocide op berbers, hij is nog erger dan Khalid het verschil is dat khalid eerlijk is en Taza de hypocriete leugenaar draagt een masker, maar hij heeft zichzelf ontmaskerd… !

 27. Ik ben voor genocide op bastaard berberapen als Rachid en massale verkrachting van berberhoeren als de moeder van Rachid en jij ja. iwa en dan, is mijn mening. Dat waren nog eens dagen met Hassan 2, en geloof me, de appel valt nooit zover van de boom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.