Labyad: ik weet precies wat in mijn contract staat

Zakaria Labyad lijkt bij PSV aan te sturen op een vertrek in de zomer. De talentvolle voetballer zal niet zomaar akkoord gaan met een verbeterd en langdurig contract van zijn club. Dat meldt SoccerNews.

Labyad, die sinds 2004 in de jeugdopleiding speelt, kreeg onlangs een voorstel, maar vond die teleurstellend. De jeugdexponent van de Eindhovense club is ervan overtuigd dat hij komende zomer transfervrij is en staat open voor meer clubs, dan alleen het aanbod van PSV.

Labyad heeft een eenzijdige optie in het contract, maar volgens het talent is die dus niet rechtsgeldig. Het talent zegt volgens SoccerNews dat er advocaten naar zijn contract hebben gekeken en dat er geen twijfel over bestaat. De Fifa regels zouden helder zijn en in zijn voordeel zijn.

Eerder meldde Voetbal International dat Sporting Lissabon zich officieel heeft gemeld voor Labyad. PSV weigert echter te onderhandelen over de speler, omdat het denkt dat de speler niet transfervrij is in de zomer.

Labyad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.