‘Aissaidi lijkt Heerenveen te gaan verlaten’

sc Heerenveen lijkt zich al neergelegd te hebben bij een vertrek van Oussama Assaidi deze maand. De club bevestigde dat er diverse aanbiedingen van buitenlandse club binnen zijn gekomen voor de Marokkaanse flankspeler. Dat meldt ELFvoetbal.

Paris Saint-Germain lijkt de beste papieren te hebben. Waar Lazio Roma en Lokomotiv Moskou niet verder willen gaan dan acht miljoen euro, heeft de kapitaalkrachtige club uit Parijs volgens diverse Franse media wel het vraagprijsbedrag van tien miljoen euro over voor de flankspeler, schrijft ELFvoetbal.

Assaidi zelf is momenteel met Marokko in voorbereiding op de Afrika Cup. Bron/ Lees verder: ELFvoetbal.

Assaidi

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.