‘Serieuze belangstelling voor El Hamdaoui’

Mounir El Hamdaoui is mogelijk bezig aan zijn laatste weken in dienst van Ajax. De Marokkaanse spits staat in de nadrukkelijke belangsteling van Espanyol en Fiorentina, waar de Amsterdammers inmiddels mee aan het onderhandelen zijn. Dit weet Voetbal International te melden, volgens SoccerNews.

Technisch directeur Danny Blind en zaakwaarnemer Sigi Lens praten momenteel met beide clubs over een mogelijke overgang van El Hamdaoui. De regerend landskampioen wil nog wel een transfersom ontvangen voor de Marokkaanse spits.

El Hamdaoui staat nog tot de zomer van 2014 bij Ajax onder contract. De transferperiode sluit op 31 januari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.