Thailand erkent land Palestina

Thailand erkent een onafhankelijke Palestijnse staat. De woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse zaken in Thailand heeft dit bekend gemaakt tijdens een bijeenkomst van de Verenigde Naties in New York. Dat melden verschillende media waaronder PowNed.tv.

Thailand sluit zich met deze actie aan bij de lijst van landen die Palestina als staat erkennen. Dit aantal bedraagt inmiddels meer dan 100. De erkenning steunt indirect het verzoek van Palestijns president Mahmoud Abbas, die op 23 september 2011 het verzoek indiende voor het Palestijnse lidmaatschap van de Verenigde Naties, aldus PowNed.tv.

Israƫl en de Verenigde Staten zijn tegen elke vorm van erkenning. (Bron/ Lees verder: PowNed.tv.)

Palestina

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.