El Ahmadi twijfelt over verblijf bij Feyenoord

Karim El Ahmadi weet nog niet of hij bij Feyenoord blijft. De middenvelder van de ploeg uit Rotterdam heeft nog een contract tot 2013, maar weet nog niet of hij de verbintenis wil verlengen of dat hij een avontuur in het buitenland wil aangaan, schrijft SoccerNews.

De 27-jarige voetballer staat open voor een langer verblijf bij Feyenoord. Maar een vertrek naar het buitenland ziet hij ook wel zitten.

Hij is onder Ronald Koeman uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Kuip, alleen zijn salaris drukt op de begroting. De van FC Twente overgekomen voetballer is één van de grootverdieners in de havenstad. (Bron/ Lees verder: SoccerNews)

El Ahmadi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.