Omar Ahaddaf wint Leids Cabaret festival

Omar Ahaddaf is zaterdagavond uitgeroepen tot winnaar van het VARA Leids Cabaret Festival. De komiek van Marokkaanse komaf is volgens de jury gedurfd een cabaretier die de kunst verstaat zijn ideeën allerminst vrijblijvend over te brengen. Dat meldt de website Nieuws.nl.

Zo zou hij over onder meer over de Israëlisch-Palestijnse kwestie een aantal trefzekere grappen weten te plaatsen. Gedurende de week van het festival zou hij ook ontwikkeling hebben getoond. De jury noemt hem een ‘juweel’. Ahaddaf ontving ook de publieksprijs.

1 REACTIE

  1. Omar heeft nog geen dag het leids cabaret festival gewonnen en hij zou al plagiaat hebben gepleegd zo kan je al zien dat de hollander ons marokkanen niks meer gunt echt triest en dat alleen omdat iemand van camedy.nl had gevraagd aan een hollandse caberetier of hij zn grappen aan hem had verkocht en hij voor de gein dit beaamde echt triest dat ze er al vanuit gaan dat wij niks zelf kunnen bedenken moehiem Omar het is je gegund en moge allah je leiden met wat je doet ze kunnen er niet tegen wanneer we iets doen en het goed doen beter dan zij zijn om effe op het zij en wij verhaal terug te komen jammer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.