Rahmouni goed op weg voor olympische Spelen

Dressuurruiter Yessin Rahmouni is hard bezig om een startplek op de Olympische Spelen in Londen te verdienen. De in Nederland woonachtige Marokkaan startte afgelopen weekend met Grand Prix-paard Floresco voor de tweede keer in het Poolse Wroclaw. Het resulteerde in een mooie score, meldt de website Horses.nl.

Om kans te maken in Londen te starten, moeten er goede scores gehaald worden. Rahmouni legt uit op de website uit: “Ik moet aan de leiding komen van mijn groep; die van Afrika en het Midden Oosten. In principe sta ik er heel goed voor, maar er is één Duitser die zich heeft naturaliseren tot Palestijn. Hij biedt goede concurrentie en het is van belang dat ik in de volgende wedstrijden scores van zeker rond de 66 procent bij elkaar rij.” (Bron/ Lees verder: Horses.nl)

Rahmouni

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.