Kickbokser Nassin Lmalak (14) wint nationale titel

Nassin Lmalak is zaterdagavond in Apeldoorn Nederlands Kampioen Kickboksen (Thai) in de jeugdklasse (- 42 kg) bij de MON (Muaythai Organisatie Nederland) geworden. Een prestatie van formaat. Want Lmalak beoefend de kickbokssport slechts enkele maanden, schrijft de website EdeStad.nl.

Het 14-jarige talent had voor zijn match slechts één officiële wedstrijd in de benen. Lmalak, met Marokkaanse wortels, maakte zoveel indruk dat hij gevraagd werd voor het NK. Zijn trainer, Faysal Moussa, spreekt van een natuurtalent. Hij zegt op EdeStad.nl nog nooit iemand gezien te hebben die het zo snel oppakt.

Zijn partij tegen Can Celik, die al meer dan twintig partijen op zijn naam had staan, stond op een hoog peil. Maar de jury was unaniem en riep Nassin terecht uit tot winnaar. Het publiek stond op de banken om dat te onderstrepen. Zijn hele familie was aanwezig en supertrots … (Bron/ Lees verder: EdeStad)

Het gehele artikel is verder te lezen op de website EdeStad.nl.

Nassin Lmalak

9 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.