Journalisten spreken van middeleeuwse slachting in Syrië

De journalisten die afgelopen week ternauwernood uit Syrië ontsnapten, hebben verteld over hun ervaringen in de stad Homs. Volgens de Franse verslaggeefster Edith Bouvier en de Franse fotograaf William Daniels schiet het Syrische leger met opzet op journalisten. Dat meldt dagblad de Gelderlander.

De Fransen zeggen dat ze zeker vijf exposies achter elkaar in de buurt hoorden. Het tweetal vertelde over de beschieting die het leven kostte aan de Amerikaanse journaliste Marie Colvin en de Franse fotograaf Remi Ochlik.

De gewonde Britse fotograaf Paul Conroy sprak vrijdag van een ,,middeleeuwse belegering en slachting”. (Bron/ lees verder: de Gelderlander)

Syrië

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.