Home Amusement Muziek Ali B. jatte schoenen uit de moskee

Ali B. jatte schoenen uit de moskee

65

Ali B. schaamt zich erg voor dingen die hij in het verleden heeft gedaan. Dat zegt hij tegen Rick Nieman in Kwestie van Kiezen. Het ergste vindt hij dat hij schoenen heeft gestolen uit een moskee. Maar ook dat mensen verslaafd raakten aan de drugs die hij ze verkocht, vindt hij moeilijk te verkroppen.

Het gaat de 30-jarige Ali B. tegenwoordig voor de wind. Hij is bekend als rapper, tv-maker en wordt gezien als knuffelmarokkaan. Maar hij kent ook een verleden als gok- en blowverslaafde.

Het vraaggesprek ging ook over de tijd dat Ali alles deed om in zijn verslavingen te voorzien en zogezegd ‘hosselde’. Ali legde dat uit als een manier om op creatieve wijze in geld te voorzien. Daar was hij vroeg bij: vooral tussen zijn 16de en 19de was de rapper druk met drugs dealen en andere duistere zaakjes om aan geld te komen…

Lees verder op de website van het Algemeen Dagblad.

Ali B

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.