Keenan Cahill playbackt liedje Douzi

Hij is 15, komt uit Chicago, heeft zijn smoel mee en vond een gat in de internetmarkt: het lippen van grote sterren op zijn slaapkamer én het ook filmen. Letterlijk miljoenen keren werd hij al op YouTube bekeken.

Cahill is niet meteen een gewone, doordeweekse Amerikaanse tiener. Hij lijdt aan de zeldzame genetische aandoening MPS-VI, waardoor hij onder meer kleiner blijft dan zijn leeftijdsgenoten. Maar zijn handelsmerk is het playbacken van wereldberoemde zangers en zangeressen in zijn slaapkamer. Dat filmt hij zelf en zet de video’s daarna op YouTube.

Zijn laatste exploot is een liedje van niemand minder dan Douzi. Hij gebruikt het nummer Laayoune Iniya voor zijn allernieuwste YouTube-video.

De video van Keenan is in opdracht van electronicaproducent Havit. Ze zonden een T-shirt met de Marokkaanse vlag mee. Daarnaast kreeg Keenan ook een koptelefoon met daarop de Tunesische vlag. Keenan draagt beide in de video en bedankt Havit speciaal via YouTube voor de cadeautjes, meldt FUNX.

Maak kennis met Keenan Cahill!

Bekijk hieronder het origineel van Douzi!

Zie ook zijn duet met 50 Cent:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.