Najib Amhali in het geheim getrouwd in Marokko

118

Najib Amhali blijkt in het geheim getrouwd te zijn met zijn vriendin Niama Le Boudoir. De cabaretier zegt tegen RTL Boulevard op z’n Marokkaans te zijn getrouwd en bij wet. Het enige dat ontbrak volgens Amhali is het feest. De twee hebben sinds anderhalf jaar een relatie.

Volgens Amhali was het huwelijk een onvermijdelijke stap omdat hij niet met een zwangere vrouw kan aankomen bij zijn moeder zonder getrouwd te zijn. De twee vieren hun huwelijk op 5 april. Amhali en zijn vrouw verwachten hun zoon in de zomer.

De 40-jarige cabaretier en zijn vrouw kennen elkaar al jaren, maar kregen pas begin vorig jaar een relatie. Amhali was al eens getrouwd maar dat huwelijk strandde in 2009. (Bron/ lees verder: RTL Boulevard)

Amhali

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.