PSV licht dubieuze optie in contract Labyad

0

De leiding van PSV heeft de optie om het contract van Zakaria Labyad te verlengen onlangs gelicht. Volgens de Eindhovenaren staat de aanvaller nu tot medio 2014 onder contract. De 19-jarige Marokkaan staat nu tot en met de zomer van 2014 onder contract in Eindhoven. Dat meldt VoetbalPrimeur.

De Brabanders hebben gebruik gemaakt van de eenzijdige optie om het contract met twee jaar te verlengen. Of het contract ook daadwerkelijk rechtsgeldig is, zal de komende maanden blijken. Labyad heeft al aangekondigd een eventuele verlenging aan te vechten, omdat het op 16-jarige leeftijd getekende contract volgens hem niet geldig is.

PSV is het daar niet mee eens. Met het aanvaarden van extra salaris zou hij gerechtvaardigd vertrouwen hebben gewekt dat hij akkoord is gegaan met het lichten van de optie. (Bron/ Lees verder: VoetbalPrimeur)

Labyad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here