‘Brahim Op Volle Toeren’

Het succesvolle programma Ali B OP Volle Toeren gaat naar België. Dit najaar zal het programma op de Belgische zender Eén gepresenteerd worden door de Vlaams-Marokkaanse zanger en presentator Brahim Attaeb. Hij zal jonge hiphoppers samenbrengen met gevestigde namen uit de Vlaamse muziek.

In de Belgische versie zal Brahim acht jonge hiphoppers kennis laten maken met gevestigde zangers en zangeressen. Net als in de Nederlandse versie, zal jong en oud zich verdiepen in elkaars wereld en zich wagen aan een eigen interpretatie van elkaars nummers.

3 REACTIES

  1. Marokkaanse Vlamingen zijn in de meeste gevallen een raar stelletje. Helemaal niet zoals de Marokkanen in Nederland.
    Ik woon nu bijna een jaar in Antwerpen en heb nu een duidelijk beeld van ze. De meesten zijn totaal niet sociaal en heel afstandelijk.

  2. @ shabbisthovewest

    Wat is er goed aan moslims die afstandelijk en a-sociaal zijn? En waarom ga je de moeder van Ibby erbij betrekken?

    @ Ibby trek je niks van dit soort sukkels aan. ik begrijp wat je bedoelt met hoe de Marokkanen daar zijn. Ik kom geregeld bij familie in Antwerpen en Brussel. Ook zij zijn niet echt positief over het overgrote deel van onze landgenoten daar. Er zit trouwens ook een heel groot verschil tussen de Marokkanen van Brussel en die van Antwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.