Salafisten delen 25 miljoen gratis korans uit

Een islamitische groepering wil 25 miljoen korans uitdelen aan niet-moslims in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. In 35 steden hebben salafisten dit weekend al 300.000 exemplaren weggegeven. Dit heeft Bild, de grootste Duitse krant, maandag gemeld.

De binnenlandse veiligheidsdienst maakt zich zorgen en houdt de salafisten in de gaten. Het doel van de actie zou zijn om mensen te bekeren tot het fundamentalistische salafisme. Dat is in Duitsland de snelst groeiende stroming binnen de radicale islam.

De initiatiefnemer is de Keulse zakenman van Palestijnse afkomst Ibrahim Abou Nagie.

Koran

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.