‘PSV-directie woedend op vertrekkende Labyad’

De directie van PSV heeft het helemaal gehad met Zakaria Labyad. De 19-jarige middenvelder maakte woensdag bekend naar Sporting Lissabon te vertrekken.

De Marokkaan bracht in januari in het geheim een bezoek aan Sporting Lissabon en kwam met de club mondeling overeen over een vijfjarig contract. Pas maanden later bracht Labyad PSV ervan op de hoogte. De Noord-Brabanders balen enorm van de houding van Labyad, meldt het Brabants Dagblad.

De negentienjarige Labyad tekende op zijn zeventiende een contract voor drie jaar, met een optie op nog eens twee jaar. In het contract werd opgenomen dat de middenvelder elk jaar meer zou gaan verdienen. Nu zegt Labyad dat de optie niet rechtsgeldig is en dat hij daarom transfervrij kan overstappen naar Sporting. De Eindhovense club is niet te spreken over Labyads houding. Bron/Lees verder: VoetbalPrimeur

Labyad

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.