Assaïdi vraagt Heerenveen om transfer

6

De gehele voorhoede van SC Heerenveen lijkt aanstaande zomer te vertrekken. Na Bas Dost en Luciano Narsingh heeft nu ook Oussama Assaïdi aangegeven per sé wil vertrekken. Dat zegt de Marokkaan in gesprek met de Leeuwarder Courant. Het contract van Assaidi loopt door tot medio 2013. Vorige zomer werd de buitenspeler aan verschillende clubs gelinkt. De afgelopen periode is het stiller. Assaidi zegt niet te weten of er op dit moment concrete interesse voor hem is.

Van zijn zaakwaarnemer en van zijn werkgever hoorde hij nog niets. Door een blessure stond Assaidi lang buitenspel en kwam zijn ontwikkeling enigszins stil te staan. Stapje voor stapje wil hij naar zijn oude niveau toegroeien. Na dit seizoen hoopt Assaidi op een transfer.

De Marokkaan is dan ook niet van plan te verlengen. Wil Heerenveen nog wat aan hem verdienen dan zullen ze hem komende zomer moeten verkopen. Assaïdi speelde tot nu toe 75 duels voor de club en scoorde achttien keer. (Bron/ lees verder: VoetbalPrimeur)

Assaïdi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here