‘Wetsvoorstel voor seks met dode is onzin’

Het nieuwbericht dat op donderdag 26 april 2012 werd gepubliceerd onder de titel “Vrouwen Egypte tegen sekswet” blijkt verzonnen nieuws. In het bericht werd melding gemaakt dat er een moslim-geestelijke had opgeroepen om seks met een overleden partner toe te staan. Naar aanleiding daarvan zou er een wetsvoorstel zijn ingediend om in de wet op te nemen. Dit verhaal blijkt een ‘broodjeaapverhaal’. Dat meldt MoslimVandaag.nl.

Het verhaal werd de wereld ingebracht door een tv-presentator met een eigen satelietzender en dit werd vervolgens overgenomen door Lee Moran van de Daily Mail.

De Hoax (broodjeaapverhaal) werd ontdekt door onderzoekster Sarah Carr van het Egyptian Initiative for Personal Rights die zich onder andere bezig houdt met schending van persoonlijke rechten en seksueel misbruik van vrouwen. Volgens haar bestaat dit wetsvoorstel helemaal niet. Zij schrijft het volgende:

“Hoewel ik de Daily Mail waardeer voor het dagelijks afstruinen van het internet naar nieuwsfeiten die het beeld bevestigen dat moslims boekverbrandende, necrofiele, tulbanddragende maniakken zijn, en hoewel ik begrijp dat dit nieuwsitem in het bijzonder aantrekkelijk is vanwege de perversiteit ervan, had Lee Moran de moeite genomen om een beetje onderzoek te doen buiten het vertalen van een opiniestuk en een tv presentator, dan had hij ontdekt dat er in werkelijkheid helemaal geen wetsvoorstel bestaat die mannen toestaat om hun overleden echtgenotes te bespringen.”

Bron/ lees verder: MoslimVandaag.nl

6 REACTIES

 1. En zo gaat het al eeuwen mensen. Leugens worden vezonnen om complete bevolkingsgroepen in een kwaad daglicht te stellen en haat te ‘organiseren’ met als gevolg discriminatie, uitsluiting, agressie en genocides. De tweede wereld oorlog is daar een uitstekend voorbeeld van. Door leugens, bedrog en hebzucht is de wereld geworden zoals wij hem nu kennen. De derde wereldoorlog is eigenlijk al in volle gang. Zie midden-oosten den de plannen die er zijn om nog meer brandhaarden te realiseren. Wie is daar schuldig aan, zul je je afvragen. Iedereen een beetje, maar zij die politieke, financiele en militaire macht in de wereld hebben zijn een belangrijke aanjager van het veranderproces.

 2. zogenaamde moslims zijn schuldig hun eigen volk dingen opdringen terwijl ze zelf aan de henessy zitten en aan de cocaine omdat ze hun eigen volk martelen onderdrukken hun vrouwen hun rechten ontzeggen daarom heeft allah het westen op hun losgelaten waarom doen ze niks tegen andere landen omdat ze niks kunnen ze hebben niet eens iets uitgevonden in de tijd van de profeet waren ze goed bezig bouwden ze een 100 procent goed en eerlijke beschavenis op daarna waren ze bezig met het uitroeien van de wortels van de nazaten van de profeet lagen te neuken en te zuipen met hun harem de cristenen namen het over ik begrijp hun wel je kunt wel zeggen waarom doet het westen zo ALS DE ARABIEREN DE MACHT HADDEN DAN DRONKEN ZE HET BLOED OP VAN DE ONGELOVIGEN VAN DE CRISTENEN IK HEB EEN HEKEL AAN ALLES OP DEZE WERELD ALLES IS KROM ALLES IS SCHIJN EN BEDRIEG HET GAAT NERGENS MEER OVER IEDEREEN LACHT DE WAARHEID UIT EN GEEFT GOD DE SCHULD WAAROM LIJDEN MENSEN HONGER GEVEN ZE GOD DE SCHULD

 3. Steningingen zijn ook erg islamitisch, althans de profeet vond het wel verdomd mooi, dus wat is er dan mis met sex met een lijk, is halal.

 4. degene die deze site bijhoud block aub deze persoon boven mij is aan het proveseren want ik denk dat het de athiest blanke hollander is
  hij kan niet winnen en word er elke keer uitgeluld daarom doet hij het op deze manier maar hij gaat nou te ver je mag niet kwetsen toch

  April 28th, 2012 at 4:42 pm
  neukdeproteetinzijnreet zegt:

  Steningingen zijn ook erg islamitisch, althans de profeet vond het wel verdomd mooi, dus wat is er dan mis met sex met een lijk, is halal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.