Inspraakorgaan Marokkanen Amsterdam reageert op mishandeling

  5

  Het Inspraakorgaan Marokkanen Amsterdam (IOMA), het samenwerkingsverband van Marokkaanse organisaties in Amsterdam, heeft met ontzetting kennis genomen van de mishandeling van een zwangere Marokkaanse vrouw door vijf Marokkaanse mannen. Zij veroordeelt deze praktijken met kracht. Daarnaast spreekt IOMA medeleven uit met de vrouw, condoleert haar en haar partner met het verlies van hun baby en wenst hen sterkte bij het verwerken van deze gewelddadige ervaring. IOMA gaat ervan uit dat de rechter zich zal buigen over deze kwestie en de daders tot een gepaste straf zal veroordelen.

  Daarnaast wil IOMA de zorg uitspreken dat dit incident aangegrepen wordt om de gehele Marokkaans Nederlandse gemeenschap verantwoordelijk te stellen voor het gebeurde. Het gevaar bestaat dat hierdoor in de huidige tijd van polarisatie deze groep of een deel daarvan te maken krijgt met wantrouwen, onterechte beschuldiging en buitensluiting. Het is van belang te benadrukken dat deze daad is gepleegd door enkele individuen en sterk afgekeurd wordt door de Marokkaans Nederlandse gemeenschap als geheel.

  29 REACTIES

  1. wat is dit man justitie pak die straattuig aan en hard gewoon alles wat nodig is dood schieten martelen
   de wet toepassen die de amerikaanse veiligheidsdienst gebruikt voor terroristen dit is een terroristesche aanslag oppakken geblinddoekt naar een ondergrondse gevangenis brengen en martelen niemand die hun mist en komen hun ruige broers bij de politie klagen dat ze worden vermist ogen dicht slaan en kaken breken

  2. DIt is een meid die van Negers houdt, denken ze nou echt dat elke neger R Kelly is, of …. gaat t ze om iets anders. Ze willen denk ik vrijheid. Ja dat kan, maar je blijft een moslim. Hoe zit het nou als ze de 40 gepasseerd is? Niet echt aantrekkelijk meer en negertje heeft ondertussen 3 babys bij andere vrouwen, ze wordt gek, maakt ruzie met hem, maar uiteindelijk moet ze hem toch delen. Dit is logisch, want een neger is een kaffer. Welou eddeen. Dan denkt ze, met een marokaan was ik nu nog steeds en houdt toch vast aan zijn geloof. Wij als Marokkanen vinden negerinnen absoluut niet aantrekkelijk, de grootste blunder die je kan maken is op het vrijgezellenfeestje van een Marokkaan een negerin als stripster bestellen. Dit zullen ze niet waarderen. Ik in ieder geval niet, ik zou denken hadden ze echt niets anders. tevens raak ik niet eens opgewonden van haar hoe mooi haar vormen ook zijn, bij mij verpest de huidskleur veel. Bij veel meer Marokkanen is dit het geval.
   een 3aziya , gatverdamme!

  3. @ ahmed hoe dom kun je zijn. ken je geschiedenis en je geloof. Hoe ging de profeet om met donker mensen om? wie riep op tot het eerste gebed in de eerste moskee.

   Man wat kunnen mensen dom zijn om zo te reageren. Kun je mij vertellen waarom een moslim een stripact op zijn vrijgezellenfeest zou willen.
   Dus ahmed noem je zelf aub geen marokaan meer en spreek niet namens alle marokkanen, jouw types kunnen we missen als kiespijn.

  4. @schaamte

   Dit is niet wat achmed bedoelt. Je hebt gelijk als je zegt dat er in de Islam discriminatie verboden is. Maar wat zegt de Islamitische wetgeving over dit soort zaken. Zina wa al3ayado billah.

   Uiteraard leven wij niet in een land waar het Islamitische recht toegepast wordt. Hoe dan ook. Dit verhaal, zwangere vrouw mishandeld etc, bulshit. Ik geloof er niets van.

  5. En wederom weer een voorbeeld van de onlogica bij marokkanen.

   Als ingrid met fouat thuis komt en de papa van ingrid is niet blij met zijn nieuwe marokkaanse schoonzoon is fouat zwaar beledigd want de papa van ingrid discrimineert heeft vooroordelen en is een rascist.

   Fouat vertelt niet eens aan papa achmed dat hij een relatie heeft met hollandse blonde ingrid ,ingrid mag de deurklink bij papa achmed nog niet eens vasthouden omdat fouat vooraf al weet dat papa achmed de relatie zal afkeuren. Wederom discriminatie van de zuiverste soort

   Dan is er een marokkaanse dame die een relatie heeft met een negroide man , wordt er ronduit
   op dit forum verteld dat dit inderdaad not done is wederom rascisme/discriminatie ten top .

   Dus conclusie: marokkanen mogen zelf wel rascist spelen en discrimineren maar staan op hun achterste benen als ze zelf worden gediscrimineerd of rascistisch worden behandeld.

   Dan zijn er in nederland van die geitensokkers die dit begrijpen want er heerst zgn bij de mocros een soort van schaamtecultuur.

   Volgens mij is het een cultuur om je rot voor te schamen .Beste mocros als je dit bovenstaande nu leest dan kan je jezelf als islamitische mocro toch niet meer serieus nemen bij zoveel onlogica of je moet redelijk schizofreen zijn .Waar je ook weer niets aan kan doen omdat inteelt redelijk veel voorkomt in marokko,met de bedoeling het familiekapitaal bij elkaar te houden.(deden ze in nederland in boerenfamilies 100 jaar geleden ook )

   Dus jongens ik zou jullie toch met spoed willen adviseren om niet meer in de familie te trouwen
   en dit ook nog enkele generaties vol te houden zodat julie achterkleinkinderen geen problemen meer hebben met de onlogica die in de marokkaanse cultuur zit opgesloten.En zichzelf terecht afvragen als je zelf niet gediscrimineerd wil worden moet je zelf toch ook niet discrimineren?

   Ik weet het deze logische gevolgtrekkking is voor de meeesten onder jullie nog te hoog gegrepen maar denk er maar eens over na.
   Een prettige dag met goede gedachten gewenst door jullie blanke hollander die het beste met jullie voor heeft.

  6. AUB AAN ALLEN GELIEVE ONZE HOLLANDSE BROEDER TE NEGEREN EN NIET MEER OP TE ANTWOORDEN!
   ZIJN REACTIE BLIJVEN MAAR TERUGKEREN EN HET KOMT ALTIJD OP HETZELFDE NEER!
   DUS GELIEVE TE NEGEREN!!!!

  7. verdomme we weten het al tfu ze blijven hier over door drammer ik hoef dit niet te lezen want dat weten we onderhand al het het een nederlander was die dit deed was het zeker niet eens op het nieuws maar omdat het marokkanen zijn blijven ze elke dag in het niews over praten klaar we weten het onderhand all verdomme

  8. @ahmed

   Subhanallah ben jij een moslim? Gadverdamme wat walg ik van jouw uitspraken.
   Alsof de islam alleen voor de blanke/getinte ras is.
   Discriminatie is verboden in de islam.

   De islam is voor iedereen en jij moet jezelf eens goed in je geloof gaan verdiepen want het feit jij dit soort neerbuigende uitspraken doet over de schepping van Allah swt zie ik dat jij geen enkel vreest hebt.

   Dat jij nog islam in je tekst gebruikt en daarna letterlijk negatieve uitspraken over een huidskleur DAT IS PAS SCHANDE!

   En jij praat nog over zina ,ga toch weg man waar haal jij het vandaan dat ze niet islamitisch gehuwd zijn? Ga snel les volgens want jij weet niet eens wat ons geloof inhoudt. En maak mij geloof niet belachelijk!!!!

  9. @schaamte

   Lees eens goed wat deze jongen schrijft.
   Ik kan niet geloven dat dit door een moslim is geschreven. Je gaat me niet vertellen dat wat hij zegt betrekking heeft op zina. Dit is pure discriminatie. En als hij zo denkt mag hij dat lekker zelf weten maar laat MIJN geloof er buiten.

  10. @Beautyislam

   Laat ze maar praten zuster. Zij zullen het wel weten op de dag des oordeels.
   Ze praten slecht over dit meisje maar zelf zijn ze vast ook niet heilig.

   Als ze met een surinaamse man wil gaan en ze zijn islamitisch getrouwd (als hij moslim is geworden of vanuit huis moslim is) dan mag dit gewoon. Kleur doet er gewoon niet toe.
   In suriname heb je ook moslims dus over het niveau wat hier onzin praat moet jij je niet druk om maken, Beautyislam. Alsof een marokaan die half nederland heeft gehad schoon is.

   Wat deze nederlandse man aangeeft kan ik ook zeker begrijpen. Als moslims discrimineren zijn ze echt niet beter als een ongelovige racist misschien nog erger. Een ongelovige racist behoort toch niet onder ons maar iemand die zich moslim noemt maakt ons belachelijk met dit soort uitspraken.

  11. @schaamte… excuses ik bedoelde @ rashid in mijn 2de bericht!!

   @Hayat1234

   Je hebt ook gelijk. Mooi gezegd.
   Inshallah toont hij en degene die zo denken berouw.

   Elhamdoelilah dat wij niet zo denken.
   Auzubillahi minash shaitani rajim!!

  12. @ Rifeno

   Het gaat niet om het trouwen met een Surinamer.
   Het gaat erom dat je volgens het geloof niet mag discrimineren.
   Dat volgens MIJN GELOOF de ISLAM iedereen gelijk is.. ongeacht ras kleur etc

  13. Er is een kind vermoord. Degene die dit gedaan hebben zullen zich moeten verantwoorden tegenover Allah en ik zou niet in hun schoenen willen staan.
   We leven in een hypocriete samenleving. De man kan alles maar de vrouw……..
   Waarom komen wij niet op voor het slachtoffer. We kunnen met zen allen bidden voor het kind en de ouders. Ik zal ook bidden voor de vader. Die Hollander heeft gelijk hij houdt ons een spiegel voor en soms is het niet leuk wat je ziet. Onze Marokkaanse samenleving is niet perfect. We discrimineren elkaar al eeuwen lang, wat die jongens gedaan hebben is onmenselijk.
   Wie heeft het lef om op de stoel van Allah te gaan zitten en te gaan beslissen of te oordelen over een andere ziel. Arrogantie

  14. dat is er ingepraat door hun ongeleeterde in de bergen schapen herdende vader die hun moeder afsloeg en haar 3 euro gaaft als ze iets leuks buiten wil doen en dat ze niks te zeggen heeft

  15. Wat kun je doen aan het feit dat onze ouders analfabeet zijn. Het gaat erom dat de volgende generatie het beter heeft. En nu komt het bizzare en dat is dat onze jongeren dat kind in de buik van zen doodgeslagen hebben. Jongens die hier opgegroeid zijn, zelfs hier geboren. Wij moeten als marokkanen hier in Nederland opstaan tegen deze achterlijke idieeen. Accepteren we dit of gaan we het goedpraten .

  16. Hee hallloo mounir daar ben ik weer . Wat krijgen we nou, ben je een rotte mens.
   Zie je wel dat zei ik toch , je bent niet alleen rot maar ook heel slechte mens.
   O ja je was ook een homo . Dooie

  17. Alatif, waar gaat het heen. ik ben blij dat ik al me toekomst in marokko heb gebouwd, nee hoor ik hoef geen nep marokaanse vrouw van nederland,Tuurlijk mogen ze doen wat ze willen maar wil daarlijk niet eindigen met een neger h…., en trouwens alle marokaanse vrouwen hier in nederland idd vanuit protest moeten jullie trouwen met negers zijn we ook gelijk van jullie af.marokaanse man is te hoog voor jullie.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here