Pakistan heft blokkade Twitter alweer op

Pakistan heeft de blokkade van Twitter opgeheven. Het sociale medium was in het land zo’n 8 uur lang moeilijk bereikbaar. Pakistan had de site geblokkeerd omdat Twitter had geweigerd materiaal te verwijderen dat beledigend is voor de islam. Het is niet bekend waarom de blokkade is opgeheven, meldt de NOS.

Op Twitter wordt opgeroepen om afbeeldingen te plaatsen van de profeet Mohammed. Volgens de islam is het afbeelden van de profeet godslasterlijk. Toch wisten veel internetters in Pakistan de blokkade te omzeilen. Het is niet duidelijk of Twitter het “godslasterlijke” materiaal heeft verwijderd. (Bron/ Lees verder: NOS)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.