Arrestaties na mishandeling Hilversummer

De politie heeft drie verdachten aangehouden in verband met de zware mishandeling van een 28-jarige inwoner van Hilversum.

De man zou op 1 april slachtoffer zijn geworden van ‘volkomen onnodig geweld’, dat meldt De Telegraaf.

Die ochtend liep hij met een vriend en drie vriendinnen rond half vijf in het centrum. Drie mannen van Marokkaanse afkomst begonnen de vrouwen in het gezelschap uit te schelden. Nadat de 28-jarige daar iets van zei, werd hij zo hard geslagen en geschopt dat hij het bewustzijn verloor. Maar voordat het drietal vluchtte, hebben ze eerst de vriend van de Hilversummer een aantal fikse klappen verkocht. (Bron/ Lees verder: De Telegraaf)

14 REACTIES

 1. ik vind dat dit soort geweld moeten worden gestopt maar ook dit soort artikelen over marokkanen. want niet alleen MAROKKANEN PLEGEN ONNODIG GEWELD. ZINLOOS GEWELD KENT GEEN AFKOMST OF KLEUR het gebeurt overal. Maar dit is weer eens zo n soort artikel om marokkanen zwart te maken. en ze af te schilderen als jongens die meisjes lastig vallen en zomaar uitschelden. terwijl er genoeg nederlanders zijn die zich misdragen als ze dronken zijn.

  in het uitgaansleven is drank de veroorzaker van dit soort problemen en is algemeen bekend. alleen de schrijver van dit artikel vind het weer nodig om MAROKKANEN te zetten alsof ze geen NEDERLANDSE NATIONALITEIT HEBBEN en die jongens zijn hier geboren.

  HYPOCRIETEN dat zijn NEDERLANDERS

 2. Nee het is juist noodzakelijk dat erbij wordt gezegd dat het Marokkanen betrof, dan weet je met wie je rekening moet houden. Nee, niet alle geweld, overvallen en mishandelingen wordt door Marokkanen gepleegd, maar het meeste wel. Ik woon zelf niet meer in Nederland maar mijn 2 dochters zijn in Nederland gaan studeren. Ik voelde me genoodzaakt ze te waarschuwen voor oa Marokkaanse jongens. Weet je wat ze zeiden “Mam dat weten we allang” Ze hadden al van vriendinnen gehoord. dat ze niet moeten omgaan met deze jongeren.

 3. Nee het is noodzakelijk dat je je grieten leert omgaan met allerlei soorten mensen, want de aarde is niet alleen maar voor een soort geschapen. Hoe dan ook Marokkanen komen helaas overal voor, wat nu verder of wil je soms een enkeltje boeken naar de maan, samen met uw grieten?? Dit schept toch de wij en zij gevoel!!

 4. @ Annette, heb jij je dochters ook gewaarschuwd dat ze moeten oppassen voor de nederlandse mannen? want die houden zich namelijk weer bezig met pedofilie. Dat is namelijk heel erg normaal bij de Nederlanders.

 5. xxxx kaaskoppen!! Jullie zijn niet beter dan ons hoor!!!
  Jullie en jullie zuiderburen zijn kinderverkrachters!! Jullie vinden het doodgewoon om kindjes sexueel te misbruiken en jullie durven er zelfs speelgoedjes bij te gebruiken!!!
  @Annetje
  Waarschuw je dochter hier maar voor, geen enkele man is bij jullie te vertrouwen zelfs in jullie kerken worden kinderen misbruikt!!!!!

 6. @ Mounir: dikke duim. Jij hebt gelijk.

  Wat ik al helemaal niet begrijp van die hollandse sukkels hier op de site is dat ze een hekel hebben aan marokkanen, maar ze bezoeken wel marokkaanse sites. Is toch heel erg krom?

 7. Ach ze bezoeken deze site omdzt ze een ware hekel hebben aan marokkanen.ze d7rven zich op straat niet uit te drukken omdat ze lafaards en broekpoepers zijn. Achter de pc is het veilig voor hun net zoals pedofieltjes dat veilig achter hun pc hun prooi selecteren! Ze kunnen er niets a2n doen het zijn galliers het zit in hun genen!

 8. hayatje.

  Nee hoor, ik voel me niet aangesproken als een zwakzinnig persoon als jij begint te beledigen.
  Dan zou ik me moeten verlagen tot jouw nivo.
  In tegenstelling tot jou gedraag ik me niet als een varkentje.
  Maar ik heb wel een beetje meedelijden met je , dat je zulke slechte sociale vaardigheden hebt.

 9. Hayatje, en daarom is pedofilie in Nederland ook strafbaar gesteld. Kom mij niet vertellen dat pedofilie uitsluitend binnen de Nederlandse cultuur voorkomt. Ook in Marokko is het een (helaas) veel voorkomend verschijnsel maar dit wordt niet naar buiten gebracht. Jarenlang werd ons voorgehouden dat homofilie in de Maghreb niet voorkwam. De laatste tijd lees en hoor je steeds meer hoe wijd verspreid homofilie in die landen is. Dus ga aub niet wijzen naar iets dat binnen jouw cultuur net zo goed voorkomt als in de Nederlandse.
  PS. je maakt op velen een agressief en onderontwikkelde indruk. Is het nodig dat jij steeds zo grimmig reageert ? Kun je niet op een normale manier een discussie voeren, dan adviseer ik je om niet deel te nemen aan dit forum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.