Vijf doden door Amerikaanse drone in Pakistan

Bij een raketaanval door een onbemand Amerikaans vliegtuig in het noordwesten van Pakistan zijn zaterdag ten minste vier islamitische militanten om het leven gekomen. Dat hebben Pakistaanse autoriteiten bekendgemaakt volgens RTL Nieuws.

Een Amerikaanse drone vuurde twee raketten af op een huis waarbij zeker vier militanten zijn gedood, melden Pakistaanse veiligheidsfunctionarissen.

De aanval vond plaats in de buurt van Miranshah, de belangrijkste stad van Noord-Waziristan. De regio staat bekend als toevluchtsoord voor militanten uit onder meer Afghanistan en Pakistan. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.