‘Van de Jupiler League naar de Italiaanse top’

Van de Jupiler League in Nederland naar de Italiaanse top van de Serie A, het is niet iedere voetballer vergeven. Als we de Italiaanse pers mogen geloven, dan hopen Youness Mokhtar en Nassir Maachi die stap toch te maken. Dat schrijft VoetbalPrimeur.

La Repubblica schrijft maandag, volgens VorbalPrimeur, dat beide spelers zijn aangeboden bij Internazionale. Mokhtar is eigendom van PSV en werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Eindhoven. Daar kwam de aanvaller tot 8 doelpunten in 27 wedstrijden.

Maachi (26) kroonde zich afgelopen seizoen tot topscorer van Jupiler League-kampioen FC Zwolle. De aanvaller maakte 18 doelpunten in 33 wedstrijden. (Bron/ lees verder: VoetbalPrimeur, La Repubblica)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.