Tien jaar cel voor belediging op Twitter

Een man in Koeweit moet tien jaar de cel in, omdat hij de profeet Mohammed heeft beledigd op Twitter. Ook heeft hij de moslims beledigd die aan de macht zijn in Saoedi-Arabië. Dat meldt SpitsNieuws.

Volgens het gratis dagblad claimt de 26-jarige Hamad al-Naqi zelf dat hij onschuldig is en dat iemand anders zijn account heeft gehackt. De rechter had hier echter geen boodschap aan en oordeelde dat de man schuldig is aan het beledigen van de profeet, het belachelijk maken van de Islam, het veroorzaken van spanningen tussen moslimgroepen en het beledigen van de heersers in Saoedi-Arabië en Bahrein. De man kan nog wel i n beroep tegen de uitspraak. (Bron/ lees verder: SpitsNieuws)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.