Dibi grijpt naast lijsttrekkerschap

De uit Vlissingen afkomstige Tofik Dibi heeft de strijd om het lijsttrekkerschap van GroenLinks verloren. Dibi haalde maar 12 procent van de uitgebrachte stemmen, fractieleider Jolande Sap kreeg 84 procent. Dat schrijft Omroepzeeland.nl.

Dibi was de enige uitdager van Sap, die nog geen 2 jaar geleden tot partijleider werd gekozen.

Tofik Dibi wil ondanks zijn verlies in de strijd om het lijsttrekkerschap van zijn partij toch graag weer terugkomen in de Tweede Kamer. Sap zegt dat ze hoopt dat Dibi de fractie blijft versterken. (Bron/ lees verder: Omroepzeeland.nl)

5 REACTIES

 1. domme zet geweest van deze eddib, dit tekent hem zeker. ik denk dat ie niet meer zo gemogen word binnen groen links. 12% is te erg, hij zal zeker niet meer zo serieus worden genomen. wat een drama en vooral wat een verschutting!!

 2. Lekker interessant, net alsof Marokkaanse politici in Nederland echt iets kunnen betekenen. Zij zijn er voor het geld, de aandacht en om te kijken of zij hier beter van kunnen worden. Bijna alle politici eigenlijk!

 3. Politici ?
  Links lullen en rechts je zakken vullen !!
  Geen verschil tussen welke hufter daar zit.
  Als het er op aankomt laten ze je allemaal barsten !!!
  Kijk maar naar de bezuinigingen.
  Wie hoort ze over wat zij gaan inleveren ?
  Veel gaan nu snel de 2e kamer uit om nog snel even van een riante wachtgeldregeling zonder sollicitatieplicht te “genieten”
  TUIG !!!!

 4. ahh .. great a hate fest.I think I hate above all artist who style themselves edgy, provocative and progressive when in reality thy#&e8217;re a small incestuous clique going round padding each other shoulders while regurgitating old and tired ideas, which are not only utterly predictable and without the courage to take on really inflammable subjects, but worst of all oh so ungodly, depressingly boring. zzzzZZZ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.