‘El Ahmadi van Feyenoord naar Aston Villa’

Karim El Ahmadi bevindt zich momenteel in Engeland om te praten met Aston Villa over een mogelijke overgang. Dat meldt fr1908.net. De subtopper uit de Premier League zou ongeveer 2,8 miljoen euro over hebben voor de middenvelder.

El Ahmadi heeft bij de Rotterdammers nog een contract voor een jaar. De Marokkaan staat al sinds 2008, toen hij voor vijf miljoen euro overkwam van FC Twente, onder contract bij de Stadionclub, maar is pas sinds afgelopen seizoen een dragende speler geworden.

Feyenoord en Aston Villa hebben nog geen akkoord bereikt over de transfer van El Ahmadi. Ook de speler zelf heeft nog geen overeenstemming met de Engelsen. De verwachting is dat de transfer niet lang op zich zal laten wachten. (Bron/ lees verder: fr1908.net)

Villa-trainer Paul Lambert ziet El Ahmadi graag komen: “Karim is een versterking”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.