‘Zaakwaarnemer Aissati vroeg acht ton’

Ismail Aissati’s zaakwaarnemer Sigi Lens zou van grote invloed zijn op het vertrek van de speler bij Ajax. De middenvelder verdiende aanvankelijk negen ton per jaar. In het nieuwe contract bood Ajax de Marokkaan zes ton per jaar aan, waarna Lens acht ton vroeg, schrijft Voetbal4u.com.

Ajax had toen bedankt en geen nieuw bod meer gedaan. Volgens Ajax-kenner Henk Spaan had Lens beter moeten inschatten wat het maximum van Ajax zou zijn en had hij bonussen moeten vragen bij spelen van meer dan 15 of 15 wedstrijden.

‘Nu zit Aissati met de gebakken peren’, schrijft Henk Spaan volgens Voetbal4u.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.