Labyad gepresenteerd bij nieuwe club Sporting

Zakaria Labyad ondertekende maandag een vijfjarige verbintenis bij Sporting Portugal, waarna de Portugese topclub hem onder grote belangstelling voorstelde aan de media. PSV beticht hem van contractbreuk, maar de negentienjarige middenvelder ziet geen enkel probleem, schrijft SoccerNews.nl.

Waar zijn werkgever meent dat zijn contract doorloopt, is de Marokkaan van mening dat de gelichte optie in zijn contract niet rechtsgeldig is, schrijft de website. Omdat PSV zijn pupil niet laat gaan naar Sporting, lijkt een gang naar de FIFA aanstaande.

Labyad voelt zich intussen al thuis in Lissabon en viert momenteel vakantie in Portugal. (Bron/ lees verder: SoccerNews.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.