El Kabir staat open voor nieuw avontuur

Moestafa El Kabir heeft nog niet de behoefte om terug te keren naar Nederland. De Amsterdammer met Marokkaanse roots heeft nog een contract bij het Zweedse Mjällby AIF, maar kijkt uit naar iets nieuws, schrijft ELFVoetbal.nl.

El Kabir werd vorig seizoen door de Scandinaviërs verhuurd aan het Italiaanse Cagliari, maar zal zich voor komend seizoen weer melden in Zweden. De aanvaller hoopt echter op een nieuw avontuur.

Eventueel zou de marokkaan zijn contract uitdienen en na dit seizoen transfervrij vertrekken. Het liefst gaat hij toch terug naar Italie. Naar Nederland wil hij alleen terugkeren als Ajax hem wil. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.