Londense politie pakt terreurverdachten op

De Britse politie heeft zes mensen in Londen opgepakt die verdacht worden van voorbereiding van terroristische aanslagen. Dat heeft de politie in de Britse hoofdstad donderdag laten weten, meldt NU.nl.

Het gaat volgens NU.nl om vijf mannen tussen 18 en 29 jaar en een vrouw van 30.

Over het doel van de aanslagen is niets bekendgemaakt. Volgens de politie hebben de arrestaties niets te maken met de Olympische Spelen, die starten op 27 juli. Volgens de BBC hebben enkele verdachten de Britse nationaliteit en gaat het om extremistische moslims. (Bron/ lees verder: NU.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.