Marokko wint Arab Nations Cup

Erik Gerets heeft met Marokko zijn eerste prijs gepakt sinds zijn aanstelling. De bondscoach van het Noord-Afrikaanse land legde in Saudi-Arabië beslag op de Arab Nations Cup. Een toernooi waaraan Arabische landen onderling uitvechten wie het beste voetballand is. Dat schrijft ELFVoetbal.

In de finale werd van Libië gewonnen. Nadat de wedstrijd in 1-1 eindigde, moesten uiteindelijk strafschoppen de winnaar aanwijzen en bleek Marokko het koelbloedigste.

De hevig bekritiseerde Gerets verschaft zich zodoende wat ademruimte, ook financieel, want aan de overwinning zat een premie gekoppeld van 800.000 euro. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal)

Zie de doelpunten:

1 REACTIE

  1. Ze hebben als team gespeeld.allemaal spelers uit de Marokkaanse competitie.beter dan die spelers uit europeese competitie’s.met deze team en wat spelers als Houssin Kharja,Younes Belhanda,Oussama Assaidi,Abdelaziz Barrada,Zakaria Labyad,Nadir Lamyaghri en misschien ook Karim el Ahmadi.dan speeld Marokko. het WK in Brazilië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.