Aissati denkt na over aanbieding Gaziantepspor

Ismaïl Aissati overweegt zijn carrière te vervolgen bij Gaziantepspor. De aanvallende middenvelder bracht een bezoek aan de Turkse middenmoter, dat hem een vierjarige aanbieding deed. Dat heeft de Marokkaan nu in beraad, meldt Voetbal International.

Eerder deze zomer trainde Aissati mee bij Vitesse. Hij leek terug te keren bij zijn voormalige club, maar uiteindelijk zag de Marokkaan daar van af. Eerder informeerden ook al enkele Spaanse clubs naar het jeugdproduct van PSV. Gaziantepspor eindigde vorig seizoen als tiende en met Aissati erbij hoopt de club aansluiting te vinden bij de Turkse top. (Bron/ lees verder: VI.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.