Producer RedOne tekent bij label Lil Wayne

Nadir Khayat, beter bekend als RedOne, heeft getekend bij het platenlabel van Lil Wayne en Baby, YMCMB (Young Money & Cash Money Billionaires). De beroemde Zweedse producer met Marokkaanse roots heeft een groot aantal hits voor artiesten geproduceerd. Onder andere Lady Gaga, Jennifer Lopez, Michael Jackson en Enrique Iglesias kregen knallers van RedOne voorgeschoven, schrijft FUNX.

“Ik was altijd onder de indruk van de manier waarop Slim en Baby hun zaken regelen. Hun vastberadenheid om de carrière van hun artiesten op te bouwen tot sterrenstatus, laat hun betrokkenheid zien”, aldus de producer volgens FUNX. “Samen zijn we in staat om verder de wereldsterren en hits te maken.”

RedOne werd in 1972 in de stad Tétouan te Marokko geboren. Op 19-jarige leeftijd vertrok hij naar Zweden om aan zijn muzikale carrière te werken. Hij begon in 1995 met het produceren en schrijven van tracks voor andere artiesten. Een van zijn eerste wereldwijde hits was het nummer ‘Just Dance’ van Lady Gaga. De complete productielijst kan je hier bekijken. (Bron/ lees verder: FUNX)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.