SMN komt met verkiezingssite en spotje

Het Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders (SMN) lanceert een verkiezingssite met informatie over de laatste politieke ontwikkelingen, partijprogramma’s rondom integratie en een kandidatenlijst van alle Marokkaans Nederlandse politici. Dat meldt WereldJournalisten.

De landelijke organisatie voor de belangenbehartiging van Marokkanen in Nederland stimuleert daarnaast de Marokkaanse Nederlanders om van hun stemrecht gebruik te maken. Hiervoor faciliteert het SMN Marokkaanse organisaties en netwerken bij het organiseren van opkomstbevorderende activiteiten voor de komende verkiezingen.

Tenslotte lanceert het SMN deze week een campagnespotje gericht op Marokkaanse Nederlanders, in het bijzonder jongeren. (Bron/ lees verder: WereldJournalisten)

Ga naar de verkiezingssite

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.