Clinton: anti-islamitische film is walgelijk (video)

De anti-islamitische film Innocence of Muslims is walgelijk en verwerpelijk. Dat heeft de Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Hillary Clinton donderdag in een verklaring gezegd tijdens een ontmoeting met Marokkaanse leiders op het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Dat meldt het RTL Nieuws.

De controversiële internetfilm over de Islamitische profeet Mohammed (vzmh) was de aanleiding voor massale protesten in onder andere Egypte, Libië en Jemen.

Volgens Clinton is de film van een Israëlisch-Amerikaanse regisseur een cynische poging om moslims op de tenen te trappen. “We wijzen deze film volledig af”, zei Clinton in een verklaring. “Het lijkt erop dat de film alleen maar gemaakt is om denigrerend te spreken over een religie en om geweld uit te lokken.” (Bron/ lees verder: RTL Nieuws, Rawstory.com)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.