‘Fortuna binnenkort in Marokkaanse handen’

Het begint er sterk op te lijken dat Fortuna Sittard wordt overgenomen door een Marokkaanse investeerder. Nacer Abdellah wil de club overnemen voor een bedrag van 2 á 2,5 miljoen euro. Dat meldt VoetbalCentraal.nl.

Nacer Abdellah is een investeerder met enkele partners in Qatar. Hij zegt op te treden namens IZC Holding uit Brazilië. “Morgen om 12.00 uur kun je me feliciteren dan is de overname helemaal afgehandeld”, zei Abdellah volgens de website.

Abdellah heeft grote plannen met de club. Zo wilt hij Mark van Bommel, Kevin Hofland en Bert van Marwijk bij de club betrekken, en de jeugdopleiding verbeteren. Over een paar jaar wilt Abdellah dat Fortuna terugkeert in de Eredivisie. (Bron/ lees verder: VoetbalCentraal.nl)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.