Ali B genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

‘Ali B op Volle Toeren’ is dit jaar genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Dat maakte de AVRO gisteravond bekend. Het is de eerste keer dat het muziekprogramma genomineerd is. De andere kanshebbers zijn The Voice of Holland en Wie is de Mol?, die vorig jaar ook waren genomineerd, maar werden verslagen door Voetbal International. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Ali B maakt nog een kans op een prijs; hij sleepte ook een nominatie voor beste presentator in de wacht, schrijft het dagblad. Daar heeft hij te maken met concurrenten Matthijs van Nieuwkerk en Jeroen van Koningsbrugge.

De prijs wordt vrijdag 19 oktober voor de 47e keer uitgereikt. (Bron- lees verder: Algemeen Dagblad)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.