Nederlanders klagen over Marokkaans zorgcentrum

Ouderen in de Goudse wijk Korte Akkeren vinden het vervelend dat het zorgcentrum Julianastaete wordt omgetoverd in een Marokkaans verzorgingstehuis. Dat meldt De Telegraaf.

Het zorgcentrum dat nu nog uitsluitend voor autochtone ouderen is, wordt straks volledig ingericht voor Marokkaans-Nederlandse bejaarden. Volgend jaar wordt alvast een etage voorzien van tapijten, kleurrijke kussens en vrolijke lampjes. De verwachting is dat binnen zeven jaar het hele pand door Marokkaanse ouderen wordt bewoond, schrijft het dagblad.

Onder de leden van de Julianastaete-kaartclub heerst veel onrust over de wijzigingen. Men vindt dat op deze manier andere (Nederlandse) mensen de kans wordt ontnomen oud te worden in de wijk waarin ze hun hele leven hebben gewoond. (Bron/ lees verder: De Telegraaf.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.