Koning Jordanië bezorgd over conflict Syrië

Koning Abdullah II van Jordanië heeft gewaarschuwd voor de gevaarlijke gevolgen die het conflict in Syrië voor landen in het Midden-Oosten kan hebben. Volgens een verklaring van het paleis uitte hij zijn zorgen donderdag in een gesprek met koning Mohammed VI van Marokko, die woensdag voor een driedaags staatsbezoek in Amman arriveerde. Dat Meldt MetroNieuws.

Abdullah heeft de vrees geuit dat het geweld in Syrië overslaat naar de 210 duizend Syrische vluchtelingen die het koninkrijk herbergt. Jordanië is ook bang dat chemische wapens waar Syrië over beschikt in verkeerde handen kunnen vallen als het regime instort. De koning deed ook een oproep voor meer internationale hulp aan de Syrische vluchtelingen. (Bron/ lees verder: MetroNieuws)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.