Eerste Marokkaanse burgemeester in Vlaanderen

Nadia Sminate is 30 jaar en wordt de eerste Vlaamse burgemeester met een Marokkaanse afkomst. Burgemeester Jozef De Borger (CD&V) van de gemeente Londerzeel wordt na drie jaar opgevolgd door kamerlid Nadia Sminate (N-VA). Dat deelt de N-VA met trots mee.

In Londerzeel heeft de partij een bestuursakkoord gesloten met CD&V en het kartel sp.a-Groen. Uittredend CD&V-burgemeester Jozef De Borger wordt de eerste drie jaar burgemeester. Daarna volgt Kamerlid Nadia Sminate hem op.

Lees verder op de website van het Belang Van Limburg.

Lees hier ook een interview met de Marokkaanse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.