Femen-leidster trekt kleren uit tijdens interview Al Jazeera

De naaktprotesten van de Oekraïense vrouwenrechtenbeweging Femen hebben nu ook de Arabische wereld bereikt. Naar aanleiding van een topless Femen-actie in een Ikeavestiging in Parijs, bracht Al Jazeera een bijdrage over de Oekraïense vrouwenrechtenbeweging. De blote borsten van de demonstrantes werden vakkundig met blokjes bedekt, schrijft het Algemeen Dagblad.

Na een (gekuiste) reportage in het avondprogramma ‘The Stream’ over het naaktprotest in Parijs interviewde de presentatrice live vanuit Parijs Femenleidster Inna Schewtschenko. Deze kon het natuurlijk niet laten om ook hier haar t-shirt uit te trekken. Gelukkig schakelde de regisseur hierna vliegensvlug weer naar de presentatrice.

Zie video hieronder:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.