Zeven Marokkaanse topfilms op CINEMAR

De 7de editie van het Marokkaans Filmfestival te Rotterdam, CINEMAR, gaat vrijdag 2 november van start. Burgemeester Ahmed Aboutaleb zal om 19:00 uur de opening verrichten in Cinerama Filmtheater aan de Westblaak 18 in Rotterdam. Dat meldt Dichtbij.nl.

Als openingsfilm is de film Androman, van regisseur Az Larabe Alaoui geselecteerd. In deze film worden oude traditionele normen en waarden in besloten gemeenschappen aan de kaak gesteld.

CINEMAR 2012 presenteert zeven Marokkaanse topfilms die hun Nederlandse “première” beleven in Rotterdam. Alle films zijn voorzien van ondertiteling in het Engels. Regisseur Az Larabe Alaoui en de filmster Rachid Elouali zijn tijdens CINEMAR aanwezig, samen met een delegatie van 12 andere regisseurs en acteurs uit Marokko. (Bron/ lees verder: Dichtbij.nl)

Klik hier voor het programma en voor meer informatie over het filmfestival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.