Vluchten naar Casablanca

Winterblues… Met het hoofd in Nederland, maar met het hart in Marokko? Ontvlucht de natte en koude winter in Nederland en vlieg met Air Arabia Maroc naar Marokko. Een low cost airline die alweer drie jaar vluchten vanaf Amsterdam aanbiedt en zich mag meten met de beste airlines wereldwijd. Air Arabia Maroc wordt geprezen om het comfort, de betrouwbaarheid en de gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Nieuw: Air Arabia Maroc vliegt vanaf 14 november elke woensdag en zaterdag van Amsterdam naar Casablanca. Ook zijn er twee vluchten per week naar Tanger en Nador. Uitproberen kan vanaf 69 EUR per persoon enkele reis, tax inbegrepen. Bekijk de verdere mogelijkheden voor bagage incheck en stoelreserveringen op www.airarabia.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.