Plotselinge verdwijning van Marokkaanse Eiffeltoren

Een 36-meter hoge replica van de Eiffeltoren in de Marokkaanse stad Fez, is afgelopen week spoorloos verdwenen. Volgens de krant Akhbar Al Yaoum kwam de verdwijning dinsdagochtend aan het licht, maar tast men nog in het duister over de verantwoordelijke.

De toren werd in opdracht van burgemeester Hamid Chabat gebouwd, als teken van de vriendschappelijke band met de Franse hoofdstad. Over het bouwwerk was echter veel ophef. De roodgekleurde, stalen toren zou niet in het straatbeeld passen.

Er doen geruchten de ronde dat de burgervader zelf opdracht heeft gegeven om de toren af te breken en op te slaan om het later op een andere plek weer op te bouwen. (Bron/ lees verder: Reisgraag.nl en americas-fr.com)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.