Ibrahim Afellay koopt penthouse in geboorteplaats

Goed nieuws voor alle voetbalfans in Utrecht: de 26-jarige Marokkaanse voetballer Ibrahim Afellay heeft een penthouse gekocht in hartje Utrecht. De voor het Duitse Schalke’04 uitkomende prof neemt binnenkort intrek in zijn penthouse in appartementencomplex De Vredenburg. Dit laat makelaar Rob van Loenen van makelaarskantoor Lauteslager weten in het Algemeen Dagblad.

Het appartementencomplex op het Vredenburg is twee maanden geleden opgeleverd. Afellay heeft al voordat de bouw van het appartementencomplex begon, het penthouse op de hoek gekocht.

‘Ontzettend leuk natuurlijk om aan zo’n jongen een appartement te verkopen’, meldt Van Loenen enthousiast in het AD. Van Loenen noemt de woning van de middenvelder ‘een prachtig appartement’ en is trots op de bijzondere verkoop. Afellay, die nog steeds eigendom is van FC Barcelona, vierdient zijn brood in Duitsland en heeft ook daar een woning. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

7 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.