Nabila Marhaben wordt gezicht modemerk

De Marokkaans-Nederlandse actrice en presentatrice Nabila Marhaben wordt het nieuwe gezicht van het hippe modemerk Izi-Fes. Het bedrijf, dat laarzen verkoopt die handgemaakt worden in het Marokkaanse stadje Fes, vindt dat de 28-jarige actrice ,,de Marokkaanse roots en de internationale orientatie van het bedrijf” verpersoonlijkt. Dat meldt de website CulemborgeCourant.nl.

Marhaben (28) is geboren en getogen in Purmerend en werd in 2006 verkozen tot Miss Marokko-Nederland. Daarna vertrok zij naar Marokko, waar zij ruim twee jaar in de hitserie Yak Hna Jirane (The Neighbours) te zien was. De populaire serie trok per aflevering meer dan 35 miljoen Arabische kijkers.

De actrice was in Nederland eerder te zien in onder meer de serie AlexFM. Ook presenteerde zij de Kids Top 20 op Jetix. (Bron/ lees verder: CulemborgeCourant.nl)

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.