Bejaarde vrijwilliger moskee beboet voor mishandeling ex-imam

24

Een 74-jarige vrijwilliger van de Marokkaanse moskee in Den Bosch is woensdag veroordeeld voor de mishandeling van de voormalige imam. De bejaarde man heeft een voorwaardelijke boete van 500 euro gekregen. Zijn 22-jarige zoon kreeg 750 euro boete voor bedreiging van de ex-imam. Dat meldt Omroep Brabant.

De vrijwilliger heeft bekend de ex-imam van de moskee een klap te hebben uitgedeeld. Op het naastgelegen politiebureau liepen de gemoederen op toen de imam aangifte wilde doen en zijn gewaarschuwde zonen zich ermee gingen bemoeien.

Binnen de moskee was het lange tijd onrustig vanwege een felle richtingenstrijd. Als gevolg van een massale vechtpartij moest de moskee zelfs enige tijd dicht. Na bemiddeling door een voormalig wethouder zijn er verkiezingen geweest voor een nieuw bestuur en lijkt de rust teruggekeerd. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.