Verdachte in vermissingszaak twee Marokkanen vrijgelaten

Het gerechtshof in Den Bosch heeft de 38-jarige Geert G. uit Baarlo, die vastzat in de zaak rond de verdwenen en mogelijk vermoorde Fouad Bendella en Karim Fourkour uit Venray in mei 2006, vrijgelaten vanwege gebrek aan voldoende bewijs.

Dat bevestigen bronnen rondom het onderzoek, meldt de website L1.nl.

De twee Marokkanen destijds 19 en 23 jaar oud, verdwenen nadat ze door henneptelers waren betrapt bij een diefstal in een hennepkwekerij in Venray. Omdat van beide jongemannen veel bloedsporen werden aangetroffen in de kwekerij, ging de recherche er direct van uit dat ze niet meer leven. (Bron/ lees verder: L1.nl)

1 REACTIE

  1. […] week werd ook een andere verdachte in deze zaak, Geert G. uit Baarlo, vrijgelaten. (Bron/ lees verder: VeluweLand.nl) […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.