Ali B: ‘alle zenders willen me’

Alle tv-zenders hebben interesse in Ali Bouali. Vooral nu hij de Zilveren Televizier-Ster heeft gewonnen en zijn programma Ali B op volle toeren goed wordt gewaardeerd. Dat zegt ten minste de zanger en presentator zelf in weekblad Televizier.

In het weekblad zegt Ali dat hij nog net geen carte blanche bij de omroepen heeft. Volgens hem heeft zijn management met alle tv-zenders in Nederland contact gehad over allerlei tv-programma’s. Dat komt voor hem goed uit nu hij zich in de toekomst meer op zijn tv-werkzaamheden wil gaan richten.

Als eerste nieuwe tv-klus heeft Ali B de RTL 4-talentenshow X Factor. Daarnaast is hij op dit moment ook in een nieuwe reeks van Ali B op volle toeren te zien. (Bron/ lees verder: Televizier en Totaaltv.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.